Project categories: Carrousel

Portfolio category title

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

LOFAR - Credit: ASTRON

Radiotelescopen

Voor het internationale magazine Contact - dat gaat over ontwikkelingen die van belang zijn voor de radiotelescoop SKA - schreef ik in opdracht van ASTRON een paar artikelen.

nucleaire ijsbreker

Nucleaire ijsbrekers

Rusland is het enige land ter wereld dat nucleaire ijsbrekers bouwt. Bij het vallen van het woord 'nucleair' wordt er al vlug huiverig gereageerd. Maar deze kernkrachten in de ijskou hebben ook duidelijke voordelen.

Groningen Seaports

Groningen Seaports wil zich profileren als zeehaven voor de offshore windindustrie. Voor het Engelstalige Wind Energy Magazine interviewde ik Cas König, CEO van Groningen Seaports en Erik Bertholet, business manager Logistics & Offshore Wind.

Plantaardige eiwitten

Er duiken steeds meer alternatieven op voor dierlijke eiwitten. Voor het vakblad EVMI dook ik in enkele van de nieuwste methoden om deze dierlijke eiwitten op alternatieve wijze te produceren.

IJsboerderij Sonneclaer

In het Drentse Echten staat de biologische melkveehouderij Sonneclaer, die ook zelfgemaakt ijs verkoopt. Voor vakblad IJS! bracht ik er een bezoekje en leerde ik hoe de familie Mulder de melkveehouderij, kampeer- en ijsboerderij runt.

Broken Sword 2.5 revfans

Interviews voor Revfans

Voor een Engelstalige website over een serie computerspellen vertaalde ik diverse artikelen en interviews vanuit het Duits naar het Engels. Daarnaast nam ik voor deze website ook zelf interviews af – zowel in het Duits als in het Engels – die ik verder uitwerkte en eveneens vertaalde.

Meyer Werft

Een reportage van mijn bezoek aan de Duitse Meyer Werft in Papenburg, waar ik een exclusieve rondleiding kreeg op de plaats waar de grootste cruiseschepen ter wereld worden gebouwd. Het artikel over deze scheepswerf verscheen in twee vakbladen, namelijk in Maritiem Nederland en in Technisch Weekblad.